Selecteer een pagina

"verandering begint aan het einde van je comfortzone"

BM4X

Staat voor Fokke van Bockel en Peggy van der Maas. Twee gedreven mensen met jarenlange ervaring in het werken met groepen en teams. In de begeleiding werken zij vanuit ‘het waarom’, om zo met elkaar te streven naar eXcellentie.
Fokke en Peggy maken de kracht van alle medewerkers (Xfactor) inzichtelijk om zo te komen tot een duurzaam resultaat.

CONTACT

info@BM4X.nl

Fokke van Bockel
fvbockel@bm4x.nl

Peggy van der Maas
pvdmaas@bm4x.nl

FOKKE VAN BOCKEL

FOKKE VAN BOCKEL

“Be the chance you want to see in the world” (Mahatma Ghandi)

Fokke is sinds 1999 actief in het onderwijs en deze uitspraak is leidend in zijn manier van werken. Voor Fokke is contact de basis van zijn handelen. Het geloof dat de aanwezige kwaliteiten zichtbaar worden wanneer er vertrouwen is, wordt versterkt tijdens de opleidingen Pedagogisch Leiderschap en Pedagogisch Tact. Met de MBTI-certificering is de nadruk nog meer komen te liggen op ieders persoonlijke kwaliteiten. Wil je de aanwezige kwaliteiten versterken, meer begrip voor de aanwezige verschillen en werken aan een gemeenschappelijke taal dan ben je bij Fokke op de juiste plaats.

PEGGY VAN DER MAAS

PEGGY VAN DER MAAS

‘Anyone who keeps the ability to see beauty never grows old’

In de afgelopen jaren heeft Peggy zich, door het volgen van trainingen op het gebied van NLP, systemisch werken en MBTI, verdiept in de persoonlijke ontwikkeling van mensen. De kennis en vaardigheden die zij opgedaan heeft in deze trainingen heeft zij de afgelopen jaren met succes ingezet om betere resultaten te bereiken met haar leerlingen, collega’s, trainingsgroepen en coachee’s. Volgens Peggy heeft iedereen het in zich om een succes van zijn of haar leven te maken wanneer op de juiste manier de innerlijke motivatie wordt getriggerd. Door te kijken naar ieders kwaliteiten, zet Peggy mensen in hun kracht. Wanneer je een organisatie wilt waarin ieders kwaliteiten tot zijn recht komen, dan kan Peggy je daarbij helpen.

De meerwaarde van Fokke en Peggy samen:

Op de achterkant van hun visitekaartjes staat “Vanuit een andere plek bekeken is er meer mogelijk.”
Dit is in de samenwerking tussen Fokke en Peggy ook het geval. Fokke is met zijn ENTP (MBTI) type de extraverte persoon die grote lijnen doorziet en vol zit met ideeën. Met zijn ratio zet hij de logische stappen op papier die nodig zijn. Peggy heeft een ISFP type. Zij ziet veel details en heeft oog voor  de consequenties en gevolgen voor een ieder. Fokke en Peggy hebben in hun samenwerking geleerd elkaars sterke punten te benutten  en elkaar zo aan te vullen.